Terrastuingids.nl
Terras en tuin header image
=Menu

Houten Statafels

Statafel met krukkenHet vinden van een goedkope statafel die gemaakt is van duurzaam hout ,maar ook nog gemakkelijk in elkaar vouwt,tevens bestand is tegen weersinvloeden en intensief gebruik dat kan een hele uitdaging zijn. De meeste terras (horeca) statafels zijn gemaakt van goedkoop plastic of metaal, geschikt voor intensief gebruik zijn ze vaak ook niet. Daarom verkopen wij hardhouten statafels die wel tegen een stootje kunnen,onze staantafels zijn uniek,handgemaakt en alleen via deze website te koop.

Onze houten staantafels.

De opklapbare hardhouten statafel type ‘Heidi‘ is prachtige staantafel op zich. De tafel is sterk en geschikt voor zwaar (horeca) gebruik , gemakkelijk in elkaar te vouwen om snel op te ruimen, gemaakt van een sterk duurzaam hardhout,en niet te vergeten betaalbaar! De staantafels zijn zoals gezegd gemaakt van hardhout en uitermate geschikt voor buiten maar natuurlijk ook voor binnenshuis.

Houten statafel voor binnen en buiten geschikt.
Als je in het najaar of in de wintermaanden een feestje of receptie gaat geven,dan is het vaak niet voor iedereen mogelijk om te kunnen zitten. Zeker niet als er een veel mensen aanwezig zijn, een statafel is dan een ideale (ruimte) oplossing niet alleen handig maar ook erg gezellig voor uw gasten om aan een hangtafel bij te kletsen.

Houten StatafelOnderhoud van de tafel.
U hoeft geen onderhoud te plegen aan deze tafel,maar indien u het hout onbehandeld laat zal de tafel een zilveren / grijze kleur krijgen na verloop van tijd. Hardhout olie zal de hardhouten kleur beschermen tegen zon en weersinvloeden, maar dit onderhoud is niet noodzakelijk. De verandering in kleur is puur cosmetisch,en het zal niet van invloed op de sterkte of de levensduur van de statafel.

Hier zijn de details van statafel ‘ Heidi
Hoogte
Houtsoort
Gewicht

View all contributions by