Terrastuingids.nl
Terras en tuin header image
=Menu

Steigerhouten meubelen voor binnen en buiten

Je bent vooral gewend om steigerhouten meubelen buiten in de tuin te zien, maar deze kunnen ook heel goed binnen staan. Het is wel aan te raden ze dan een beetje te bewerken. Welke steigerhouten meubelen zie je nu vooral veel buiten en welke zijn dan eigenlijk ideaal voor binnen?

Steigerhouten meubelen binnen

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubels en je zoekt houten meubels die een mooie en natuurlijke uitstraling geven dan kun je ook eens denken aan steigerhouten meubelen. Deze geven naast een natuurlijke ook een hele stoere uitstraling voor in huis. Aan welke meubels kun je dan bijvoorbeeld denken?

Steigerhouten deur

Een deur is vaak van hout en kan heel goed gemaakt worden van steigerhout. Hierbij kun je de deur ook nog in gewenste kleur laten beitsen. Dit kan bijvoorbeeld in Grey wash of White wash. Het is maar net waar je eigen voorkeur naar uit gaat.

Steigerhouten kast

Een steigerhouten kast geeft je woonkamer een uniek en landelijk gevoel. Je kunt bijvoorbeeld een servieskast of een vitrine kast van steigerhout aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat ze heel duurzaam zijn en ze een warm huisgevoel geven.

Steigerhouten meubelen buiten

Nu de dagen langer worden en je de zon lekker lang in de tuin blijft kun je steeds meer tijd in de tuin doorbrengen. Hoe heerlijk is het om met mooi weer lekker met je vrienden of familie in de tuin te zitten. Een mooie steigerhouten loungebank mag dan natuurlijk niet ontbreken. Een steigerhouten loungebank geeft je tuin net dat extratje om nog meer van je tuin te kunnen gaan genieten. Er zijn ook nog andere steigerhouten tuinmeubelen waarmee je je tuin kunt verreiken. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie steigerhouten bar met mooie steigerhouten krukken erbij. Ook wordt steigerhout vaak gebruikt om bijvoorbeeld een buitenkeuken mee te bouwen. Er zijn dus genoeg steigerhouten meubels waarmee je jouw tuin kunt verfraaien.

Geniet van je tuin en ga vandaag nog op jacht naar mooie en duurzame steigerhouten meubels voor langer en meer plezier.

View all contributions by