Terrastuingids.nl
Terras en tuin header image
=Menu

Terrasverwarming

Terrasverwarming de beste oplossing wanneer je meer warmte wilt op een in kille (zomer)avond.Het terras is de beste plek om te ontspannen en om quality time door te brengen met uw vrienden en familie. Maar meestal is dit terras genot beperkt tot bepaalde seizoenen en tijden. Dus om langer te genieten kunt u het beste een terrasverwaming kopen,zo kunt u ook op een kille avond langer buiten zitten.

Terrasverwaming Top 3 selectie.

1 : THG12000 Terrasverwarmer op gas in RVS uitvoering

2 : EUROM Table Heater 

3 : Flame Heater design Terrasverwarming.

Het kopen van een terrasverwarming.

Een goed gekozen terrasverwarming kan de tijd die je zomers buiten besteedt aanmerkelijk verlengen. Met het juiste model dat voldoet aan al jou wensen en omstandigheden,zul je nog langer kunnen genieten van je terras. Zodra de eerste krokussen boven de grond komen en ook in het najaar wanneer de eerste bladeren vallen kun je nog lekker onder de terrasoverkapping zitten.

1 : Grote van het terras.
Meet het terras op dat je wilt verwarmen. Als je terras hoofdzakelijk voor persoonlijk gebruik of voor kleine (familie) bijeenkomsten wordt gebruikt,dan zal een tafelblad terrasverwarmer waarschijnlijk volstaan. Deze heaters genereren warmte in een straal van 8 tot 12 meter, dit is voldoende warmte voor een handvol gasten. Als je grotere terrassen wilt verwarmen, overweeg dan een commerciële verwarming, die een oppervlakte van 20 vierkante meter en meer kan verwarmen.

2 : Gas of Elektrische Terrasverwarming.
Weeg de voors en tegens van gas en elektrisch tegen elkaar af. Elektrische modellen zijn handig en goedkoop en geven geen risico van koolmonoxidevergiftiging als ze binnen worden gebruikt. De plaatsing van deze elektrische heaters is enigszins beperkt, omdat ze moeten worden aangesloten op een stopcontact. Met een gasheater heb je de mogelijkheid om warmte te bieden op elke plaats in de tuin zonder het ongemak te hebben om in de buurt van een stopcontact te moeten zijn.

3 : Locatie van de Terrasheater.
Zoek een geschikte locatie voor de verwarming. Terrasverwarmers zijn er in verschillende versies zo zijn er modellen die aan de muur gemonteerd worden, vrijstaand of in het midden van een tafel. Als u huisdieren of jonge kinderen heeft,dan is een verwarming gemonteerd aan de wand/muur een veilige oplossing. Anderzijds kunnen een vrijstaand en tafelblad model verplaatst worden van de ene plaats naar de andere indien nodig.

4: Model kiezen.
Selecteer een stijl. Terrasverwarmers zijn er in een verscheidenheid van vormen, stijlen en kleuren. Kijk voor een model die past binnen de sfeer van uw terras.

5 : Veiligheid van Terrasverwarming.
Bekijk voor aankoop de veiligheidsvoorzieningen. De meeste terrasverwarmers zijn uitgerust met een automatische uitschakelbare functie in het geval ze oververhit raakt of bij omvallen. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met de veiligheidsvoorzieningen van die de terrasverwaming biedt voordat je deze koopt.

6 : Opties.
Vergelijk de geavanceerde functies, zoals timers en digitale thermostaten. Modellen met meer functies zullen waarschijnlijk een paar euro’s meer kosten, maar ze zullen je helpen om het meeste uit je terrasverwarming te halen.

7 : Accessoires.
Koop alle nodige accessoires, zoals regenhoezen dit verlengt de levensduur van uw terrasverwarming.

View all contributions by